Rreth nesh

Kompleksi më i gjerë në Shkodër është tashmë në shërbimin tuaj. Aty përfshihen:  Bar-i, Restorant-i, Hotel-i, madje brenda hapësirave të këtij kompleksi, është dhe një kopësht zoologjik mjaft interesant. 
Ky kompleks është ideal edhe për gëzimet tuaja familjare, ku ofrohet një ambjent shumë special dhe unik, për shkak të ndërthurjes së elementeve tradicionale me ato moderne. 

Vecantia tjetër qëndron tek ideimi i shtëpive të vogla në pemë, si dhe i anijes së madhe, ku është perfekt koordinimi i pamjes me ujin poshtë këmbëve dhe ushqimin e mrekullueshëm, që serviret nga një staf i përzgjedhur. Pothuajse gjithë kompleksi është i punuar me gurë, bashkë me skulpturat shumë unike prej guri. 

Ju ftojmë të na vizitoni, pasi nuk do të ngelni të zhgënjyer!

Mund te na kontaktoni me email ne adresen info@kompleksi-dea.com
La mappa mostra la sede dell'attività commerciale.
Indirizzo
Spathar, Vau Dejes
Shkoder 4023
Albania
Indicazioni stradali
Contatti
Orari di apertura
lun
Aperto 24 ore su 24
mar
Aperto 24 ore su 24
mer
Aperto 24 ore su 24
gio
Aperto 24 ore su 24
ven
Aperto 24 ore su 24
sab
Aperto 24 ore su 24
dom
Aperto 24 ore su 24
Questo sito utilizza i cookie di Google per la fornitura dei propri servizi. Utilizzando il sito acconsenti all'uso dei cookie.